تجلیل رئیس دانشگاه از قهرمان مسابقات جهانی پاورلیفتینگ2021 روسیه
دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه هیئترئیسه از مهندس ابوالفضل سیردانی، کارشناس آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو و دارنده مدال طلای مسابقات جهانی پاورلیفتینگ ۲۰۲۱ روسیه تجلیل کرد.
به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی
هموطنان کم برخوردار شهرستان ملارد از خدمات رایگان چشم پزشکی بیمارستان فارابی بهره مند شدند
به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، به همت کانون بسیج شهید سهرابی بیمارستان فارابی و با همکاری بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و سپاه ناحیه مقاومت شهرستان ملارد، حدود 150 نفر از هموطنان کم برخوردار این شهرستان جمعه 15 بهمن 1400 با حضور در بیمارستان فارابی از خدمات رایگان چشم پزشکی درمانگاه شهدای انقلاب اسلامی این مرکز بهره مند شدند. دکتر مهدی خداپرست، رئیس بیمارستان فارابی درباره برپایی این درمانگاه در دهه فجر گفت: همیشه همکاران ما به صورت میدانی به شهرستان های دور دست و کم برخوردار مراجعه می کردند و به خدمت رسانی می پرداختند. برای بهبود کیفیت این خدمات ترجیح دادیم که بیماران از این شهرستان ها به بیمارستان فارابی مراجعه کنند تا با امکانات بیشتر، سطح خدمت رسانی به این عزیزان را افزایش دهیم. شاید این یک تجربه موفق باشد که در دهه فجر امسال به دست آوردیم تا بتوانیم خدمت رسانی با کیفیت و اصالت بالاتری را به هموطنان ارائه کنیم.
به صدا در آمدن زنگ خطر موج ششم کرونا (اومیکرون) در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با توجه به افزایش مراجعه کنندگان با سویه جدید کرونا (اومیکرون) به تریاژ حاد بیماران تنفسی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) ، تعداد بخش های تخصیص یافته به این بیماری در این مجتمع رو به افزایش است. سویه اومیکرون سرعت انتشار بسیار زیادی دارد تا حدی که فرد آلوده به این ویروس میتواند خیلی سریع باعث انتقال این ویروس به دیگران شود ، حتی با زدن ماسک هم در صورتی که فاصله فیزیکی رعایت نشده باشد، خطر ابتلاء به (اومیکرون) وجود دارد. پس باید پروتکل های بهداشتی را کامل رعایت کنیم
پنجشنبههای آسمانی؛ بهشتیان دانشگاه علوم پزشکی تهران
یادی از بزرگان سفرکرده: مرحوم دکتر مهدی بیگدلی؛ استاد علم و اخلاق
معنویت از ساحات وجودی انسان است. الگوهای قدیم سلامت روان، با بیتوجهی به ابعاد روحانی و معنوی نتوانسته است برای توصیف، تبیین و انحلال بحرانهای سلامت روان کافی و کارآمد باشد. از زمانی که ساحت معنوی به سایر ساحات در تعریف سلامت توسط سازمان جهانی بهداشت اضافه شد، رویکرد معنوی در روانپزشکی پر رنگ تر شد. ما همیشه از زمینه های معنوی برای درمان بیمارانمان کمک گرفته ایم. به بیماران خودمان میگوییم: «همه چیز خدا است، غیر از خدا چیزی وجود ندارد و مالک اصلی خداست و همۀ ما مملوک او هستیم، او از درون ما خبر دارد. خداوند می داند که من اکنون چه میگویم و تو اکنون به چه چیز نیاز داری، نگران زندگی نباش، به خدا توکل کن». ما سعی میکنیم از این بابت، یعنی باورهای معنوی با بیماران خود رابطه برقرار کنیم، و از این ظرفیت یعنی اعتقادات خالص و ناب بیماران برای درمان ایشان بهره مند شویم.
دهه فجر و پیشرفت روزافزون کشور در حوزه توسعه فناوری نانو
دکتر سعید سرکار: ایران در زمینه علمی و پژوهشی فناوری نانو رتبه چهارم جهان را به خود اختصاص داد
همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، رئیس پژوهشکده فناوریها و تجهیزات پیشرفته پزشکی دانشگاه در گفت و گو با روابط عمومی با تاکید بر اینکه برای توسعه این فناوری در ایران از ابتدا متولی ایجاد شد، گفت: با سیاستگذاریها هم اکنون رتبه چهارم دنیا را بعد از چین، آمریکا و هند کسب کردیم و حدود یکسوم ثبت اختراعات معتبر کشور در عرصه جهانی در حوزهی نانوتکنولوژی است.
جلسه کارگروه مدیریت درمان امیکرون مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) با حضور رئیس، معاونان، جمعی از اساتید، مدیران و کارشناسان این مرکز برگزار شد
شنبه 9 بهمن 1400با حضور دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر علی عمادی رئیس بخش عفونی و سایر اعضا جلسه کارگروه مدیریت د رمان امیکرون در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در حاشیه نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدیرکل روابط عمومی صداوسیما
دکتر حسین زاده: برخی تبلیغات تجاری سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار میدهد
رئیس دانشکده تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه، انتشار پیامهای علمی را در ارتقا سواد سلامت جامعه و کاهش هزینههای درمان مؤثر دانست.
در حاشیه نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدیرکل روابط عمومی صداوسیما
دکتر محمدحسین صادقیان: همکاری با رسانه ملی باعث ارتباط دانش در حوزه هیئتعلمی و دانشجویان می شود
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با اشاره به نقش رسانه در ارتقا سلامت و ضرورت همکاری با رسانه ملی و همچنین استفاده از ظرفیت دانشگاه در ارتقا سواد سلامت جامعه تاکید کرد.
در حاشیه نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدیرکل روابط عمومی صداوسیما
دکتر آرش منصوریان: مطالب پخش شده از رسانه ملی «سند» محسوب میشود
معاون اداری و مالی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تاکید بر وظیفه مهم صداوسیما، مباحث مطرح شده مدعوین در نشست مشترک رئیس و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدیرکل روابط عمومی صداوسیما را قابل استناد در سطح جامعه عنوان کرد و گفت: صداوسیما باید کارشناسان دانشگاهها را بهعنوان مرجع و مشاور برای خود انتخاب کند.
نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدیرکل روابط عمومی صداوسیما
دکتر کاظم ندافی: مشارکت رسانه ملی با دانشگاه یک گام بلند و ارزشمند درزمینه ارتقا سلامت است
رئیس دانشکده بهداشت با اشاره به اینکه عوامل رفتاری عاملی مهم در ارتقا سلامت است، نقش رسانه ملی را در اصلاح و تغییر رفتار جامعه مهم خواند.